חיפוש עבודות בחו"ל

        

ויזות

אירופה
ויזה להולנד|10.01.2016 מאת: משרד עו"ד קן-תור עכו

 ויזת סטודנט

סטודנט זר שמעוניין ללמוד או להתמחות במדינת הולנד צריך לעבור דרך נהלי מחלקת ההגירה ההולנדית. תלוי במה הם מעוניינים לעשות ולכמה זמן הם שוהים שם, ולכך הם צריכים: ויזה לזמן שהייה קצר (פחות משהיה של שלושה חודשים), הרשאה לשהייה זמנית (לשהייה מעל לשלושה חודשים), אישור מגורים (לשהייה מעל לשלושה חודשים) או אישור עבודה (פחות מעשר שעות עבודה בשבוע או משרה מלאה לאורך יוני, יולי ואוגוסט בלבד) תצטרך להראות אישור להנהלת המוסד הלימודי בכדי להשיג ויזת עבודה בהולנד.

ויזת עבודה

מעסיק נותן חסות מהולנד הוא הכרחי כדי להכין בקשה לאישור עבודה בהולנד בשביל העובד. כדי להביא עובד להולנד כמהגר מקצועי, לעובד חייבת להיות הכנסה שנתית של לפחות 47,565 יורו אם העובד\ת בת שלושים או יותר והכנסה שנתית של 34,881 אם העובד\ת מתחת לגיל שלושים. ויזת עבודה תוענק לתקופה של מעל שלוש שנים.

אם המהגר שוהה זמן ממושך של שלוש שנים בהולנד ייתכן והוא כשיר להשיג ויזת מגורים. אם בבקשה ציינת תקופת זמן מסוימת לויזת העבודה לא תוכל להאריך את וויזה אלא לבקש אחת חדשה. ברגע שויזת העבודה מאושרת העובד ובני משפחה חייבים להגיש בקשה זמנית למגורים כדי להיכנס להולנד. ויזה זו תקפה עד חצי שנה.

ויזת תיירים 

אזרחים ישראלים המעוניינים לטייל בהולנד, לא צריכים וויזת תייר אם הם מעוניינים בשהייה של מקסימום שלושה חודשים. אם אתה מתכוון להישאר לתקופה של  יותר משלושה חודשים עליך להשיג ויזת תייר. אלו האפשרויות המקובלות בהשגת ויזה לתייר: הובלת עסק, השתתפות בכנס או סמינר, השתתפות באירוע ספורטיבי או תרבותי, ביקור בארגון בינלאומי או הובלת עסק דיפלומטי או פוליטי. 



מלא את פרטיך
ואנו נדאג לאתר עבורך את המשרה המתאימה ביותר.
*שם מלא:
*דוא"ל:
*טלפון:
אני נמצא כרגע ב: ישראל חו"ל
הערות:
תן לנו למצוא עבורך!
מלא את פרטיך ואנו נדאג לאתר עבורך את המשרה המתאימה ביותר.
שם מלא:
דוא"ל:
טלפון:
אני נמצא כרגע ב: ישראל חו"ל
זמן אפשרי לתחילת עבודה :
ברצוני לקבל עדכונים ממערכת טרמינל
הערות :