חיפוש עבודות בחו"ל

        

ויזות

אירופה
ויזה לגרמניה|06.12.2015 מאת: משרד עו"ד קן-תור עכו
 אשרת לימודים
 
כל מי שמבקש ללמוד בתיכון, במכללה או אוניברסיטה בגרמניה, נדרש לקבל אשרת סטודנט ואחריו אישור מגורים למטרת לימודים. האשרה למטרת לימודים תונפק במידה והמבקש כבר התקבל ללימודים בגרמניה. אשרת אישור לימודים מאפשרת למבקש להיכנס למדינה טרם התקבלה החלטת המוסד האקדמי, על מנת לקבל מידע במקום. חובה על המבקש להחזיק בדרכון תקף, ולספק הוכחה על אמצעים פיננסים לתקופת שהייתו בגרמניה.
 
אשרת עבודה
 
כל אזרחי המדינות שאינן חברות באיחוד האירופי (EU) המעוניינים לעבוד בגרמניה, נדרשים לקבל אשרת עבודה. היתר מגורים נדרש עבור כל שהיה מעל 90 יום. אזרחי ישראל רשאים להיכנס לגרמניה ללא אשרה, ולהגיש בקשה לאשרה בעת השהות בגרמניה. בני זוג ובני משפחה של המבקש, רשאים לעבור לגרמניה יחד איתו.

אשרת תייר

אזרחי ישראל אשר ברשותם דרכון ישראלי תקף, פטורים מהוצאת אשרת תייר לגרמניה. ניתן להיכנס לגרמניה עם דרכון ישראלי תוך קבלת אשרת תייר עם הכניסה למדינה.



מלא את פרטיך
ואנו נדאג לאתר עבורך את המשרה המתאימה ביותר.
*שם מלא:
*דוא"ל:
*טלפון:
אני נמצא כרגע ב: ישראל חו"ל
הערות:
תן לנו למצוא עבורך!
מלא את פרטיך ואנו נדאג לאתר עבורך את המשרה המתאימה ביותר.
שם מלא:
דוא"ל:
טלפון:
אני נמצא כרגע ב: ישראל חו"ל
זמן אפשרי לתחילת עבודה :
ברצוני לקבל עדכונים ממערכת טרמינל
הערות :